-->

Παναιτωλικός - Λαμία: Στο φινάλε πήρε τον βαθμό η ομάδα του Αγρινίου

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43΄ με κεφαλιά του Μπεχαράνο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Νιγηριανού Ντάουντα στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό σουτ του Άλβαρες από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 10΄ κεφαλιά του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 12΄ απάντησε η Λαμία με σουτ του Σάλιακα που μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 15΄ ο Καραμάνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 17΄ σουτ του Ρόσα η μπάλα η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 18΄ ο Θεοδωρόπουλος εξουδετέρωσε σουτ των Άλβαρεζ και Ρόσα.

Στο 43΄ όμως, η Λαμία κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε. Ο Ρόμανιτς έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερη 45λεπτο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά αλλά σιγά σιγά ο Παναιτωλικός κατάφερε και πάλι να πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κρατήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την άμυνά της. Μάλιστα στο 71΄ ο  Βασιλόγιαννης λίγο έλειψε να σκοράρει από κοντά.

Όμως Ο Παναιτωλικός δεν είχε παραδώσει τα όπλα και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντάουντα (είχε μπει αλαγή στο 73΄στη θέση του Μπαϊροβιτς) το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Θεοδωρόπουλο.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: Τζανακάκης, Κέβιν - Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56΄ Ταχάρ), Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Άλβαρες, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59΄ Ντουάρτε), Ρόσα, Χόρχε Ντίας, Μπαΐροβιτς (73΄ Ντάουντα).

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Σάλιακας (70΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον, Δημούτσος (90 +4΄ Σασί), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90 +2΄ Βύντρα), Καραμάνος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/364Z43A
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->