Πανιώνιος: Δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές

Με ποινή διεξαγωγής δύο εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 56.500 ευρώ, τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τον Πανιώνιο, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής (26/1) με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Super League. Εφόσον η ποινή αυτή δεν μειωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων (όπου αναμένεται να προσφύγουν οι «κυανέρυθροι»), σημαίνει ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα δώσει χωρίς θεατές τα δύο τελευταία παιχνίδια της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, στις 8/2 με την Ξάνθη και την 1η Μαρτίου με την ΑΕΚ.

Για τη συμμετοχή των δικών του φιλάθλων στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ο Ατρόμητος «γλίτωσε» με ένα «βαρύ» πρόστιμο, της τάξης των 33.000 ευρώ, αλλά χωρίς τιμωρία της έδρας του, αφού το δικαιοδοτικό όργανο έκρινε ότι τα επεισόδια δεν προκλήθηκαν από οπαδούς των «κυανόλευκων» και τους τιμώρησε με βάση την παράγραφο 3 του άρθρου 15, και όχι με βάση την παράγραφο 4, που προβλέπει τιμωρία της έδρας.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ και τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η υπόθεση αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση η Ένωση θα υποδεχθεί με κόσμο τον Παναθηναϊκό στις 9/2 και θα εκτίσει ενδεχόμενη τιμωρία σε επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

via Press24.gr https://ift.tt/3b1b7T1

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη