Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

photo: pexels

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιούνται το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις.

Έτσι, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών διενεργούν συστηματικά συνεχείς και εντατικούς ελέγχους. Ποσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε στο κέντρο της πόλης (περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) καθώς και στις περιοχές του Δενδοποτάμου και της Τούμπας συνολικά έντεκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης :
- Δύο (2) ημεδαπών από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (11,7) γραμμαρίων.
- 20χρονου αλλοδαπού από δικυκλιστές της Ομάδας «Ζ» ο οποίος απέκρυπτε μέσα σε στόρι εγκαταλελειμμένου καταστήματος μικροδέματα κάνναβης. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (24) μικροδέματα κάνναβης βάρους (27,3) γραμμαρίων.

Επιπροσθέτως, στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν εγκαταλειμμένα (4) δέματα κάνναβης βάρους (45,79) γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30izUNz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη