Βορίδης: Διαμορφώνονται συνθήκες για ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς

Βορίδης: Διαμορφώνονται συνθήκες για ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης σε εκδήλωση στα Τρίκαλα ανέφερε ότι διαμορφώνονται οι συνθήκες για την ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «Αυτή η παράταξη πάντοτε είχε ιστορικά δίκαιο, και ενώ πάντοτε ήταν με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, πάντοτε κάτι συνέβαινε και έπρεπε να απολογείται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Είναι αυτό για το οποίο έχω μιλήσει πολλές φορές. Λέγεται ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Μηχανισμοί ολόκληροι, επικοινωνιακοί, εκπαιδευτικοί, πολιτιστικοί έπρεπε να μας ενοχοποιούν, να μας στοχοποιούν, να μας καθυβρίζουν, να μας ταπεινώνουν».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «είχε μέσα όλα εκείνα τα ζητήματα που απετέλεσαν διαχρονικά εδώ και 40 – 50 χρόνια, την αποδόμηση όλων αυτών των ζητημάτων, τον αντίποδα αν θέλετε, το αντίπαλον δέος, όλων αυτών των θεμάτων, των προγραμματικών θέσεων που ήταν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς».



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2QJAX5Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη