Όσα δεν είδατε στις καταλήψεις στο Κουκάκι, βίντεο με πλάνα από drone

photo: Eurokinissi

Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία κατά τις επιχειρήσεις για την εκκένωση των δύο κατειλημμένων κτιρίων στο Κουκάκι. Εντυπωσιακό βίντεο της ΕΛΑΣ με πλάνα από drone.

Ένα βίντεο με πλάνα από τις αστυνομικές επιχειρήσεις στο Κουκάκι, σε δύο κτίρια που προσπάθησαν να καταλάβουν εκ νέου αντιεξουσιαστές έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Η ΕΛΑΣ έκανε 13 συλλήψεις, μεταξύ αυτών φέρεται ότι είναι και κόρη γνωστού ηθοποιού, κατά τις επιχειρήσεις για την εκκένωση των δύο κατειλημμένων κτιρίων στο Κουκάκι. 

Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ κατάφεραν να «σπάσουν» την κατάληψη στην οδό Παναιτωλίου, προχωρώντας σε οκτώ συλλήψεις (πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες).

Νωρίτερα, έγινε η εκκένωση και στην οδό Ματρόζου, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα - δύο γυναίκες και τρεις άνδρες. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας ανήλικος.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο εσωτερικό των δύο κτιρίων, τραυματίστηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους καταληψίες.

Οι επιχειρήσεις έγιναν παρουσία εισαγγελέα, ενώ στον αέρα πετούσαν drones και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2FUjCBf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη