Επανάσταση στην IKEA - Αλλάζει ριζικά και αποκτά δικό της Mall

Επανάσταση στην IKEA - Αλλάζει ριζικά και αποκτά δικό της Mall

Η IKEA δαπανά 222 εκατ. δολάρια για να αγοράσει και να ανακαινίσει ένα mall στο Λονδίνο, για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, στοιχηματίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει το κοινό, παρά την συνεχόμενη άνοδο των
online αγορών στη χώρα.

ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΙΚΕΑ

Η Ingka Centers, θυγατρική της IKEA, ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να διαμορφώσει ένα νέο τύπο IKEA, συνολικού εμβαδού 27.000 τ.μ., στο Kings Mall του Λονδίνου. Αυτή η κίνηση έρχεται την στιγμή που τα malls στο Λονδίνο έχουν χάσει μέρος του αγοραστικού κοινού, εξαιτίας της ραγδαίας ανάπτυξης των online αγορών. "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αναπτύξουμε εμπορικά κέντρα σε στρατηγικά σημεία,και το Kings Mall είναι ένα καλό παράδειγμα", τόνισε ο CEO των Ingka Centres,Gerard Groener. Η συμφωνία για την εξαγορά mall είναι η πρώτη απόκτηση υπάρχοντος mall από την Ingka Centers, η οποίαδίνει την ευκαιρία του λανσαρίσματος τηςεταιρείας στη Βρετανική αγορά.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2uGZbVP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη