Joker: Πώς τα πήγε η ταινία φαινόμενο στα βραβεία Critics Choice Awards

photo: EPA

Καλή βραδιά για το Netflix και το HBO αποδείχθηκε η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice Awards που απονέμει η Ένωση Κριτικών, Broadcast Film Critics Association αναγνωρίζοντας επιτεύγματα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ. Στην Κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου βραβεύθηκε ο Χοακίν Φίνιξ με τον «Joker».

Στην 25η τελετή απονομής των Critics' Choice Awards που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Σάντα Μόνικα με παρουσιαστή τον ηθοποιό και τραγουδιστή, Τέι Τιγκς βραβεύθηκαν οι ταινίες "The Irishman" και " Marriage Story" και η τηλεοπτική σειρά "When they see us" (Netflix) και οι τηλεοπτικές σειρές " Watchmen" και " Succession" (ΗΒΟ).

Το "Once Upon a Time in Hollywood" κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Άλλα τρία βραβεία κέρδισε η ταινία στις κατηγορίες, Καλύτερου Β' Ανδρικού στον Μπραντ Πιτ, Καλύτερου Σεναρίου στον Κουέντιν Ταραντίνο και Καλύτερης Σκηνογραφίας για τις Μπάρμπαρα Λινγκ και Νάνσι Χέι.

Από τις τηλεοπτικές σειρές τα περισσότερα βραβεία απέσπασε η σειρά " Fleabag" κερδίζοντας στις κατηγορίες Καλύτερη Κωμική Σειρά, Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμική Σειρά (Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ) και Καλύτερος Β' Ρόλος σε Κωμική Σειρά (Άντριου Σκοτ).

Ο Τζέρεμι Σκοτ κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε τηλεοπτική δραματική σειρά " Succession".

Στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας βραβεύθηκαν ο Σαμ Μέντες για το " 1917" και ο Μπονγκ Τζουν-Χο για το " Parasite" και στην Κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου η Ρενέ Ζελβέγκερ " Judy".

Ο Έντι Μέρφι τιμήθηκε με το βραβείο Συνολικής Προσφοράς και η Κρίστεν Μπελ παρέλαβε το τέταρτο ετήσιο βραβείο #SeeHer Award για την επιρροή της στην εικόνα των γυναικών στον τομέα της ψυχαγωγίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Netflix - HBO: Για ποια σειρά «κονταροχτυπιούνται» οι δύο τηλεοπτικοί κολοσσοί
Αργησε αλλά τα κατάφερε ο ηθοποιός... Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ (ΦΩΤΟ)
Συνέλαβαν τον ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στο Joker



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/35MGIEb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη