Megxit: Σήμερα το οικογενειακό συμβούλιο για την παραίτηση Χάρι - Μέγκαν

Megxit: Σήμερα το οικογενειακό συμβούλιο για την παραίτηση Χάρι - Μέγκαν

Megxit: Οικογενειακό συμβούλιο σήμερα στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί η «κρίση» που έχει προκύψει μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Αρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως θα προκύψουν συμπεράσματα ή κάποια συμφωνία από αυτή τη συνάντηση.

Σύμφωνα με το BBC, υπάρχει η προσδοκία με τις συνομιλίες αυτές να γίνει το «επόμενο βήμα» για τον καθορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια - σύμφωνα με την επιθυμία της Βασίλισσας να βρεθεί λύση μέσα σε λίγες μέρες.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν «τρομερά εμπόδια» για να ξεπεραστούν. Το πιο περίπλοκο ζήτημα είναι το οικονομικό, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Το ζευγάρι έχει πει επίσης ότι σχεδιάζει να μοιράσει το χρόνο και τις δραστηριότητές του μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής. Είναι πιθανό, όμως, να υπάρξουν φορολογικές επιπτώσεις αν αποφασίσουν να έχουν την έδρα τους εκτός Ηνωμένου Βασιλείου για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Στη συγκέντρωση της Δευτέρας στο κτήμα της βασίλισσας στο Νόρφολκ, που περιγράφεται ως «σύνοδος του Σάντριγνκαμ», για πρώτη φορά που η μονάρχης θα έρθει αντιμέτωπη με τον Χάρι μετά την την ανακοίνωση παραίτησης του δούκα του Σάσεξ, η οποία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Instagram.

 Η κατάργηση της τρέχουσας σχέσης τους χαρακτηρίζεται περίπλοκη - η δημιουργία μιας νέας που θα διαρκέσει είναι ακόμη πιο σκληρή.

Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να γίνει αυτό. Αλλά η συμφωνία πρέπει να είναι εξίσου ισχυρή και εφαρμόσιμη.

Εν τω μεταξύ, ο δούκας του Κέμπριτζ μίλησε για τη «θλίψη» του σχετικά με το «σπάσιμο» των δεσμών με τον αδερφό του, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε σε ένα φίλο του: «Εχω βοηθήσει τον αδερφό μου όλη τη ζωή μου και δεν μπορώ να το κάνω πια, είμαστε ξεχωριστές οντότητες».



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2tPplW1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη