Το Megxit έφερε ρήξη στο παλάτι: Γροθιά στο «μαχαίρι» η ρήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για Χάρι

Το Megxit έφερε ρήξη στο παλάτι: Γροθιά στο «μαχαίρι» η ρήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για Χάρι

O πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέφρασε τη θλίψη του δημόσια για τη ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι και σύμφωνα με προσωπικό φίλο του Δούκα που επικαλούνται οι κυριακάτικοι Times του Λονδίνου, ο William φέρεται ότι είπε:

«Όλη μας τη ζωή αγκάλιαζα τον αδερφό μου αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Θλίβομαι για αυτό». «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, το μόνο που μπορώ να κάνω προσωπικά, είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, με την ελπίδα ότι όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι στο "ίδιο μήκος κύματος". Θέλω να παίζουμε στην ίδια ομάδα».

Μόλις τελείωσαν οι γιορτές και οι εστεμμένοι της Βρετανίας επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν έριξε τη βόμβα ανακοινώνοντας μέσα από το Instagram ότι εγκαταλείπει το παλάτι, τα βασιλικά καθήκοντα και ό,τι απορρέει από αυτά, για να ζήσει ελεύθερα.

Και τότε άρχισαν τα προβλήματα με το Megxit...



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37Wymva
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη