NBA: Καβγάς στο Twitter μεταξύ Πέρκινς και Ντουράντ - ΒΙΝΤΕΟ

Η επιστροφή του Ράσελ Ουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα Σίτι, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα στο γήπεδο Chesapeake Energy Arena, αλλά σίγουρα δεν έγινε το ίδιο και το twitter.

Ο αναλυτής του ESPN, Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος παλιότερα έπαιζε στην Oklahoma City δίπλα στον Ουέστμπρουν και τον Κέβιν Ντουράντ την περίοδο 2010-2014, έκανε ένα tweet στο οποί έγραφε ότι "ο καλύτερος παίκτης που έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της Oklahoma City είναι ο Ουέστμπρουκ" και μάλιστα τον αποκάλεσε "Mr. Thunder."

Ο επίσης αθλητικός αναλυτής Marc D'Amico έγραψε ότι ο Ντουράντ κρατάει αυτόν τον τίτλο και η κατάσταση από εκεί και πέρα ξέφυγε με τον ίδιο τον Ντουράντ να απαντάει στον πρώην συμπαίκτη του.

"Ο βασικός μας σέντερ μέτρησε το εντυπωσιακό "2 πόντοι και 3 ριμπάουντ" σε αυτή την σειρά. Έπαιξες πολύ σκληρά πρωταθλητή Lol" ανταπάντησε ο Ντουράντ.

"Αγόρι μου, σταμάτα, έκανες την πιο αδύναμη μεταγραφή στην στην ιστορία του ΝΒΑ. Ήσουν σε μια ομάδα που προηγείτο 3-1στους τελικούς της Δύσης και την επόμενη σεζόν πήγες σε αυτούς; Μιλάμε για καρδιά πρωταθλητή" έγραψε ο Πέρκινς.

"Αδύναμος είσαι όταν παίζεις βασικός σέντερ, παίζεις πολύ χρόνο και δεν έχεις παραγωγή. Θα έπρεπε να δουλέψεις στο παιχνίδι σου όσο κι εγώ" συνέχισε τον διαδικτυακό καβγά ο Ντουράντ με τον Πέρκινς να του απαντά "Ωραία. Εσύ δούλεψες σκληρά, αλλά και πάλι έπρεπε να πας σε μια ομάδα που είχε ρεκόρ 73-9. Για να λέμε την αλήθεια, δεν νιώθεις καν πραγματικός πρωταθλητής και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τα βράδια γνωρίζοντας πως πήρε το δρόμο της εξόδου σαν δειλός".

Πηγή: bleacherreport.com



via Press24.gr https://ift.tt/2Td4Tcq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη