Oι πυραυλικές επιθέσεις απογείωσαν και το Bitcoin

Oι πυραυλικές επιθέσεις απογείωσαν και το Bitcoin

Δεν είναι μόνο οι αγορές πετρελαίου και μετοχών, που επηρεάζονται από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Η απάντηση της Τεχεράνης στην εξόντωση του στρατηγού Σουλεϊμανί με πυραυλικές επιθέσεις κατά αμερικανικών θέσεων στο Ιράκ πυροδότησε στροφή όχι μόνο σε καταφύγια όπως ο χρυσός, αλλά και στις εναλλακτικές επενδύσεις.

Το κλίμα, που διαμορφώθηκε, ευνόησε τα μέγιστα το Bitcoin, που σκαρφάλωσε έτσι σε νεα υψηλά για το 2020. Συγκεκριμένα λίγο μετά την είδηση των επιθέσεων έφτασε από τα 8.080 στα 8.438 δολάρια σε διάστημα μόλις 40 λεπτών.

Ο Τζόσουα Γκριν, επικεφαλής συναλλαγών της Digital Asset Capital Management, έκανε λόγο για μία αναμενόμενη αντίδραση του κρυπτονομίσματος στις γεωπολιτικές εξελίξεις και προέβλεψε πως όσο θα ενισχύονται πετρέλαιο και χρυσός θα έχει και εκείνο την ευκαιρία να βλέπει την τιμή του να ανεβαίνει.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/36BHRzA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη