Χωρίς τίτλο

«Λέμε "ναι" στον διάλογο με την Κυβέρνηση για τις δομές μεταναστών και προσφύγων, αλλά υπό προϋποθέσεις με πρώτη και κύρια την άρση του μέτρου της επίταξης», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

«Είναι ηθικά απαράδεκτο να έχουμε τέτοια σκληράδα εναντίον μίας κοινωνίας που δοκιμάζεται και δεν χρειάζεται να περιγράψω με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές», συμπλήρωσε ο κ. Στάντζος.

«Πίσω από την επίταξη κρύβεται σαφέστατα ότι ο εγκλωβισμός αποτελεί, πλέον, κομμάτι του σχεδίου», είπε ακόμη ο κ. Στάντζος, ο οποίος εν συνεχεία εξήγησε γιατί είναι από τους λίγους που λέει «ναι» σε νέα δομή.

«Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τη γεωγραφική μας θέση και το πρόβλημα, το θέμα είναι εθνικό», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Λέμε «ναι», αλλά υπό προϋποθέσεις».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/37vK2UV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη