-->

Μαθητές του Κολεγίου Αθηνών τα δύο παιδιά της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μαθητές του Κολεγίου Αθηνών τα δύο παιδιά της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

To νέο ύποπτο κρούσμα με την 40χρονη φίλης της 38χρονης καθηγήτριας που είχε επισκεφθεί το Μιλάνο, φαίνεται πως έχει επηρρεάσει και το Κολέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, καθώς τα δύο παιδιά της σπουδάζουν εκεί.

 

Πριν από λίγο -και συγκεκριμένα μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης- η διοίκηση του Κολλεγίου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών ότι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας «μας ενημέρωσε πως μια μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στο νέο κορονοϊό COVID-19». Όπως αναφέρει η επιστολή, το Κολλέγιο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνει τους γονείς για κάθε νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα, που είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, έχει δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών. Μάλιστα, η κόρη της γυναίκας είχε ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο.

Η επιστολή της διοίκησης του Κολεγίου Αθηνών:

200227192516 koronoiow

 

  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΠΑΙΔΙΑ
  • ΘΕΤΙΚΗ


    via Ειδησεις https://ift.tt/2ThgWUm
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Από το Blogger.
    -->