7η ΥΠΕ Κρήτης: Συνάντηση εργασίας – Στο επίκεντρο ο κορωνοϊός

7η ΥΠΕ Κρήτης: Συνάντηση εργασίας – Στο επίκεντρο ο κορωνοϊός

Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο προετοιμασίας των υγειονομικών μονάδων της 7ης ΥΠΕ για την εφαρμογή του σχεδίου δράσης και εφαρμογής των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ σε σχέση με την επικείμενη προετοιμασία λοιμώξεων από κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

. Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του Υπουργού Υγείας, στον Περιφέρεια Κρήτης Νοσοκομεία αναφορά για τον κορωνοϊό, είναι το ΠΑΓΝΗ και το Νοσοκομείο Χανίων, που διαθέτουν θαλάμους με αυτόνομο εξαερισμό.

Επιπλέον εξετάστηκε η εξέλιξη της εποχικής γρίπης σε επίπεδο Υγειονομικής Περιφέρειας. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων, οι Πρόεδροι των Επιτροπών Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, οι Περιφερειακοί Συντονιστές ΤΟΠΦΥ Περιφερειακών Ενοτήτων Κρήτης και ο Καθηγητής Παθολογίας/Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Κρήτης, κος Γκίκας Αχιλλέας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2HeJwA9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη