Εξαφάνιση Βαλεντίν: Ο διάλογος της 7χρονης με τους αστυνομικούς και τον πατέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Τον διάλογο που είχε ο πατέρας της Βαλεντίν με την 7χρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης που έγινε παρουσία των αστυνομικών, μετέδωσε ο Alpha.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αρχικά η θεία του κοριτσιού μίλησε με τους αστυνομικούς και είπε: "Εγώ έχω το παιδί. Είναι καλά, είμαι συγγενής".

Στη συνέχεια, ένας αστυνομικός απευθύνθηκε στην 7χρονη: "Είσαι καλά Βαλεντίν; Με ποιους είσαι εκεί;". "Είμαι καλά, είμαι με την θεία μου", απάντησε το κορίτσι.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πατέρας: "Τι κάνεις Βαλεντίν; Είσαι καλά;"

Βαλεντίν: "Ναι μπαμπά, είμαι καλά"

Πατέρας: "Ποιος είμαι εγώ;"

Βαλεντίν: "Είσαι ο μπαμπάς μου"

Πατέρας: "Θα σε δω σύντομα. Σ' αγαπώ"

Βαλεντίν: "Κι εγώ σ' αγαπώ μπαμπά"

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης ο εισαγγελέας απήγγειλε κακουργηματικού βαθμού κατηγορία στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν.

Ο πατέρας της μικρής, καθώς και ένας ακόμη άντρας, κατηγορούνται για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος τους.

Επιπλέον και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι και με τις πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.



via Press24.gr https://ift.tt/2vsp5x7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη