Για 7η συνεχή χρονιά ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών την βασιλόπιτα της ΠΕΦ


Για 7η συνεχή χρονιά, προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της ένωσης παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και ο συντοπίτης μας Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, του κοινοβουλίου, του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, αλλά και εργαζόμενων στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος προσήλθε στον χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πρωτ. π. Βασίλειο Χαβάτζα, μετέφερε στους προσκεκλημένους και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πολυχρόνια προσωπική συνεργασία του με την ΠΕΦ και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την σύσσωμη παρουσία του κατά την πρόσφατη ενθρόνιση του στην Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Χαριτολογώντας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στους εκατοντάδες προσκεκλημένους: «Θα σας παρακαλέσω, από εδώ και πέρα, όταν βλέπετε το λογότυπο της ΠΕΦ, όταν βλέπετε το γράμμα «Φ», εκτός από την λέξη Φάρμακο, να σκέφτεσθε και την λέξη Φθιώτιδα».

Η πρόσκληση αυτή του Σεβασμιωτάτου έγινε δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα και την ιαχή Άξιος.







Νεότερη Παλαιότερη