Κερκ Ντάγκλας: Άφησε όλη την περιουσία του σε ιδρύματα - Σε φιλανθρωπίες τα 80 εκατ. δολάρια

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας ήταν πάντα φιλάνθρωπος και αυτό δεν τελείωσε την ημέρα που πέθανε.

Όπως αναφέρει η Page Six, ο Ντάγκλας, ο οποίος πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου σε ηλικία 103 ετών, άφησε όλη την περιουσία του, που ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια δολάρια στο Douglas Foundation, το ίδρυμα που έχει συνιδρύσει πριν από περίπου έξι δεκαετίες.

Το ίδρυμα προσφέρει στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες, στο Παιδικό Κέντρο Kirk and Anne Douglas Childhood Center και σε μια υποτροφία για μη προνομιούχους μαθητές στο St. Lawrence University.

Το Douglas Foundation, δημιουργήθηκε το 1964 από τον Κερκ και την σύζυγό του Anne Beydens Douglas, και δίνει χρήματα και στο Westwood's Sinai Temple και στο Culver City's Kirk Douglas Theater.



via Press24.gr https://ift.tt/3a3pdSr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη