Best Friend’s Fear: Τα «θύματα» του Σάββα Πούμπουρα στο αποψινό επεισόδιο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλενα Κρεμλίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Δημήτρης Βουζίκης θα είναι τα «θύματα» των κολλητών τους και του Σάββα Πούμπουρα στο αποψινό επεισόδιο του BestFriend's Fear στις 22:45.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΣΣΑΣ -ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ (θύμα)

Ένας ιδιόρρυθμος παραγωγός – σκηνοθέτης έχει οργανώσει casting για τη νέα του κινηματογραφική ταινία. Ο Θανάσης παρέσυρε την Έλενα εκεί, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ (θύμα)

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρίσκονται στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που θέλει να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του μένει η όμορφη αδελφή του. Η Κωνσταντίνα είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη και θα επιδιώξει να βρεθεί μόνη της μαζί του, για να γνωριστούν λίγο καλύτερα…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΖΙΚΗΣ (θύμα)

Ο Γιάννης φέρνει τον φίλο του Δημήτρη, σε ένα ιδιωτικό πάρτι. Το πάρτι θα ολοκληρωθεί με μια τελετουργία η οποία θα γίνει «πάση… θυσία!»



via Press24.gr https://ift.tt/39gLyf1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη