Βύρωνας: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή επειδή υπερασπίστηκε την αδελφή του - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ένας 17χρονος μαθητής λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του, η οποία δεχόταν καθημερινά bullying.
«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα. Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές. Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα».
Η μικρότερη αδερφή του, που παρατηρούσε το φρικτό θέαμα ξεσπά λέγοντας: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν. «Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις».
Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την επίθεση και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.
Δείτε το βίντεο από το Star:


via Press24.gr https://ift.tt/2SlqDSA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη