Συντονισμένες παρεμβάσεις στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας του Δήμου Χαλκιδέων

Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιήθηκαν, κατά το προηγούμενο διάστημα, εργασίες στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Αγίας Ελεούσας του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην κατασκευή νέας περιφραγμένης παιδικής χαράς, με τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και καινούριων οργάνων ενώ αναδιαμορφώθηκε το γήπεδο του μπάσκετ, με νέες μπασκέτες και ανανέωση των διαγραμμίσεων.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις και χρωματισμοί στα φωτιστικά σώματα και αντικατάσταση των φθαρμένων σωμάτων με καινούρια καθώς και αποκατάσταση του οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία. 

Τέλος, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου πραγματοποίησαν την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και φρόντισαν να κλαδευτούν τα ψηλά δέντρα και να καλλωπιστεί η περιοχή με τη φύτευση λουλουδιών και φυτών. Αντίστοιχες συνολικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, με στόχο την ανάδειξή τους και την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.





via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/37nPutc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη