Διαψεύδει ο Παναγιωτόπουλος δήλωση για τα Ίμια

«Σχετικώς με πληροφορίες που αναπαράγονται στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας περί δηλώσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε προέβη σε ανάλογη δήλωση», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον Alpha ανέφερε πως «δεν υπήρχε απολύτως καμία συνεννόηση» για να διευκρινίσει ότι «εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού σκάφους και παρακολουθούσαμε αυτό» προσθέτοντας «άλλωστε, αυτές οι συνεννοήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γίνονταν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, που δεν έγιναν ποτέ».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προσθέτει για το ίδιο θέμα «Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα ερμηνειών και εκτιμήσεων αυτών που τις εκφράζουν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους επίσημους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ κρατών».



via Press24.gr https://ift.tt/2S3TLxh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη