Κάιλι Τζένερ αλά Μαρία Αντουανέτα - Η φωτογράφιση που εντυπωσίασε -ΦΩΤΟ

Εμπνευσμένη από τη διαβόητη Μαρία Αντουανέτα ήταν η φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ και της δύο χρονών κόρης της Στόρμι για το Harper's Bazaar του Μαρτίου.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της οικογένειας Καρντάσιαν πόζαρε με περούκα και φόρεμα εποχής θυμίζοντας την πριγκίπισσα της Αυστρίας και μετέπειτα αυτοκράτειρα της Γαλλίας που απαγχονίστηκε στην γκιλοτίνα από φιλελεύθερους επαναστάτες.

Η Κάιλι επέλεξε ένα φόρεμα Valentino Haute Couture για το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ στα αυτιά της φορά σκουλαρίκια Tiffany & Co.. ΕΠίσης, στις σελίδες του περιοδικού ποζάρει με φόρεμα Giambattista Valli Haute Couture. Η δίχρονη κόρη της Στόρμι φορά φόρεμα της Susanne Lively Designs, σκουφάκι Adeline & Frankie by Baby Beau & Belle και καλτσάκια Bonpoint, τα οποία προτιμούν οι γαλαζοαίματοι και τα φορά και ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.



via Press24.gr https://ift.tt/39bIvVn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη