Το ΚΙΝ.ΑΛ. στέκεται απέναντι στην Αντι-Μςεταρύθμιση "Κατρούγκαλου ΙΙ"

Στη Βουλή των Ελλήνων (Αίθουσα Γερουσίας) τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, κατά την ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μουλκιώτης ανέφερε ότι: 
«Η Νέα Δημοκρατία νομοτελειακά βαδίζει στο δρόμο των προκατόχων της αλλά και των δικών της ιδεολογικών  εμμονών. Και βεβαίως θα πληρώσει το τίμημα της επιχειρούμενης υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους.
Το Κίνημα Αλλαγής στέκεται απέναντι, υπερασπίζοντας και επιδιώκοντας  τη διεύρυνση του κοινωνικού κράτους, το οποίο αντιλαμβανόμαστε ως επένδυση στον άνθρωπο, την κοινωνική συνοχή και την ίδια την οικονομική ανάπτυξη με όρους δικαιοσύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης». 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2HcXNgP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη