Βραβεύτηκε από συναδέλφους του ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Βραβεύτηκε από τους συναδέλφους του ο αστυνομικός που είχε γίνει viral με την κίνηση του να πάρει το μικροφώνο από πλανόδιο μουσικό του δρόμου και να τραγουδήσει στο Μοναστηράκι.

Ο Μάριος Δαρβίρας εξήγησε τον λόγο που τραγούδησε στον δρόμο και εμφανίστηκε συγκινημένος από τα μηνύματα που έχει δεχτεί μέχρι και σήμερα.

«Δεν υπάρχουν πράγματα που να μας χωρίζουν. Και εμένα δεν με χώριζε τίποτα εκείνη την στιγμή από τον άνθρωπο που έπαιζε μουσική στον δρόμο. Και εγώ μουσικός είμαι και προσπαθώ και παλεύω γι' αυτό και το ίδιο και εκείνος. Μετά από αυτό το βίντεο δέχτηκα μηνύματα αγάπης και δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το περιεχόμενό τους. Ήταν πολύ συγκινητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στην ίδια εκδήλωση τραγούδησε και ο τροχονόμος Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε επαγγελματίας τραγουδιστής. «Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από εννέα χρονών ασχολούμαι με τα μουσικά όργανα και θα υπάρχει όταν θα βγει η στολή. Μπήκα στην αστυνομία επειδή ήθελα να προστατεύω και είναι μια εργασία που την κάνω ευχάριστα», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από το grtimes.gr

Δείτε το βίντεο:via Press24.gr https://ift.tt/2S45ISo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.