Θρίλερ με αεροσκάφος στη Μαδρίτη: Κάνει κύκλους για να «ξεφορτωθεί» καύσιμα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με τον αεροσκάφος της Air Canada, το οποίο κάνει κύκλους σε χαμηλό ύψος για να «ξεφορτωθεί» καύσιμα, προκειμένου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Antena3 η πτήση ACA837 με περίπου 130 επιβάτες σήμανε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν τμήματα του μηχανισμού προσγείωσης του αεροσκάφους εισήλθαν στον κινητήρα.

Το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Barajas και είχε ως προορισμό το Τορόντο, πρέπει να καίει καύσιμα για τρεις ώρες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, η οποία σημειώνει ότι αναμένεται να προσγειωθεί στις 20:30.

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Antena 3, ένα F-18 έχει σηκωθεί για να συνοδεύσει το αεροσκάφος και να καταγράψει το μέγεθος του προβλήματος.

Δείτε βίντεο με το αεροσκάφος να κάνει κύκλους

#ULTIMAHORA Madrid: vuelo de Air Canada declarado en emergencia. Así grababa un usuario el paso del avión a baja altura por el centro de Madrid pic.twitter.com/ZCRsqPhk1w

— Adrián S. Berger (@sanchezberger) February 3, 2020

#ULTIMAHORA Otro video del avión de Air Canada en emergencia sobrevolando a muy baja altura Madrid, mientras quema combustible antes del aterrizaje de emergencia en Barajas pic.twitter.com/MQSAUu5oCA

— Adrián S. Berger (@sanchezberger) February 3, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/37UKA89
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.