Με κατάληψη προειδοποιούν οι μαθητές στην Πύλη Βοιωτίας - Επιστολή στην υπουργό Παιδείας

Επιστολή μαθητών στην υπουργό Παιδείας: Καλούμαστε σε λίγους μήνες να λάβουμε μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς να έχουμε διδαχθεί το μάθημα...

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

 

   Σας απευθύνουμε την επιστολή του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Πύλης Βοιωτίας, ώστε να σας ενημερωσουμε σχετικα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σχολείο μας,  όπως και πολλά άλλα ανά την Ελλάδα, από την αρχή του σχολικού έτους  έως και σήμερα. Συγκεκριμένα υπάρχει κενό στο μάθημα της Φυσικής. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η κάλυψη του κενού αυτού, καθώς οι διδακτικές ώρες που μένουν ακάλυπτες είναι πολλές και σημαντικές .  
   Τα κενά που εντοπίζονται στο Γυμνάσιο και στις Λυκειακές τάξεις είναι τα εξής:

 

1. Φυσική προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου, 7 ώρες
2. Φυσική προσανατολισμού Β΄ Λυκείου, 3 ώρες

3. Φυσική γενικής παιδείας Β΄ Λυκείου, 2 ώρες

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι μαθητές καλούνται σε λίγους μήνες να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς να έχουν διδαχθεί το μάθημα.

 

   Η επιστολή αυτή είναι το τελευταίο μέσο που επιστρατεύουμε ώστε να εισακουστούν τα αιτήματά μας. Δηλώνουμε πώς θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις  δίπλα σε όλο τον μαθητικό κόσμο, στους φορείς γονέων και καθηγητών/τριών και όσους/ες αγωνίζονται διεκδικώντας τα αυτονόητα, δηλαδή, όλα όσα συνεπάγεται η δωρεάν δημόσια παιδεία.                                                          
  Με εκτίμηση , το Δεκαπενταμελες Μαθητικό Συμβουλίου του Γυμνασίου-Λυκειακων Τάξεων Πύλης



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/38ufiFv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη