Λαμία: Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου γεμάτη αγάπη και ζεστασιά


Μια τελείως διαφορετική παρουσίαση βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ στην οδό Αβέρωφ 5 στη Λαμία. Σε κλίμα ενότητας, αγάπης και συγκίνησης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της ΕυαγγεΛίας Γκουντρουμπή, με τίτλο: «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών.



Το βιβλίο προλόγισε η Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου, ειδικός ιατρός γενικής - οικογενειακής ιατρικής, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας. Στη συνέχεια η Θεοδώρα Κάπου  παθολόγος – ογκολόγος, επιμελήτρια Β΄ Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας πήρε το λόγο και μίλησε για το αξιόλογο βιβλίο, ενώ η συγγραφέας του βιβλίου Ευαγγελία Γκουντρουμπή συντόνισε τη συζήτηση.

Tο βιβλίο διατίθεται ακόμη για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν στην δημιουργία βιβλιοθήκης στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Γενναίος είναι αυτός που δείχνει ή χαρακτηρίζεται από γενναιότητα, που αντιμετωπίζει τους κινδύνους ή τις αντιξοότητες χωρίς να δειλιάσει, που δείχνει θάρρος και ταυτόχρονα υψηλό ήθος! Είναι  ατρόμητος και άφοβος, όπως όλοι εσείς "γενναίοι φίλοι" μας που υποστηρίξατε το βιβλίο "Ο καρκίνος οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ", για ένα καλό σκοπό!






























Νεότερη Παλαιότερη