Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός-ληστής “χτυπά” περίπτερο - ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ληστεία που διέπραξε πριν από μερικές ημέρες ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από συναδέλφους του, μετέδωσε ο Alpha.

Στις εικόνες διακρίνεται ο 29χρονος αστυφύλακας, που φοράει κράνος, να ακινητοποιεί τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και να αρπάζει τις εισπράξεις από το ταμείο.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός είχε ληστέψει με το υπηρεσιακό του όπλο ένα βενζινάδικο στο Περιστέρι και στη συνέχεια πήγε με τη μοτοσικλέτα του στο Γαλάτσι για να "χτυπήσει" το περίπτερο.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος αστυφύλακας κατηγορείται ότι έχει διαπράξει 11 ληστείες με το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με τον Alpha, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως έκανε τις ληστείες γιατί ήταν εθισμένος στον τζόγο και είχε τεράστια χρέη.

Δείτε το ρεπορτάζ:



via Press24.gr https://ift.tt/3bES6Gw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη