Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με την Ιλένια Γουίλλιαμς - ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τον οδήγησε στον χωρισμό του από την Ιλένια Γουίλλιαμς.

«Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:via Press24.gr https://ift.tt/383nBaN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.