ΗΠΑ: Έκλεψε νεκροφόρα έξω από Ελληνορθόδοξη εκκλησία με το φέρετρο μέσα

ΗΠΑ: Έκλεψε νεκροφόρα έξω από Ελληνορθόδοξη εκκλησία με το φέρετρο μέσα

Ένας κλέφτης άρπαξε την Τετάρτη το βράδυ έξω από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Ανατολική Πασαντένα της Καλιφόρνια νεκροφόρα με το φέρετρο ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες κάλεσε μέσω του Twitter τον ύποπτο να επιστρέψει το πτώμα.

Ο δράστης συνελήφθη τελικά το πρωί της Πέμπτης μετά από καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο και αφού το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Η σωρός βρισκόταν ακόμη μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2w837Qm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη