Διαψεύδει ο Παναγιωτόπουλος τον Ερντογάν: Δεν υπήρξε συνεννόηση για τα Ίμια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαψεύδει τον Τούρκο πρόεδρο σχετικά με τα περί συνεννόησης για τα Ίμια.

Σε δήλωσή του στον Alpha, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως "δεν υπήρχε απολύτως καμία συνεννόηση" για να διευκρινίσει ότι "εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού σκάφους και παρακολουθούσαμε αυτό".

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόσθεσε, εξάλλου, πως "άλλωστε, αυτές οι συνεννοήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γίνονταν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, που δεν έγιναν ποτέ".

Σημειώνεται πως χθες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι φέτος δεν υπήρξε ένταση στα Ίμια, λόγω της στάσης που τήρησε η τουρκική πλευρά και του "μηνύματος" που είχε στείλει.

"Φέτος, δεν είχαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Με τη στάση που τηρήσαμε, είπαμε 'εάν γίνει η οποιαδήποτε κίνηση στα Ίμια, όπως στο παρελθόν, η απάντησή μας θα είναι διαφορετική, αλλά εάν δεν γίνει τίποτα από την πλευρά της Ελλάδας, θα δείτε πως δεν θα γίνει κάτι και από τη δική μας πλευρά. Ο υπουργός Άμυνας της χώρας μας πιθανόν θα ευχαριστούσε τον Έλληνα υπουργό, σήμερα, ώστε να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά", δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.



via Press24.gr https://ift.tt/395uHfc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη