Η Τουρκία αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορα με τον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία

Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα, από διάφορες περιοχές της Τουρκίας, έχουν συρρεύσει στην επαρχία Χατάι, κοντά στα συρο-τουρκικά σύνορα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρονται τέσσερα οβιδοβόλα από την Αδριανούπολη αυξάνοντας την κινητικότητα στα σύνορα. 

Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι μία έκθεση του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος, η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ με 15.000 άνδρες και η Χουράς Αλ Ντιν με 5.000 άνδρες και οι δύο παρακλάδια της Αλ Κάιντα. "Είναι απειλή και σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο", σημειώνεται.

Πηγή πληροφοριών: ΣΚΑΪ, philenews.com



via Press24.gr https://ift.tt/39BuwIQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη