Η επίσημη Ελλάδα οφείλει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να τους φιλοξενήσει στην πατρίδα μας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών,
οφείλει να κάνει δικό του τον...
αγώνα του Συριακού λαού
και του προέδρου Bashar Al Assad.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία
Ανακοινωθέν του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιβάνου
 (Hizbu-sh-shuy'uī-l-lubnānī)

Μπροστά στις εξελίξεις εξολόθρευσης των μισθοφόρων τρομοκρατών της δύσης στο τελευταίο τους προπύργιο, το Ιντλίμπ... η διαχρονικά σιδερένια συμμαχία Τουρκίας-Ισραήλ αναδύθηκε στο φως.
Μετά από συνάντηση μεταξύ του Ερντογάν και ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου του Ισραήλ, η Τουρκία απρόκλητα εισήλθε στη Βόρεια Συρία -στην επαρχία Ιντλίμπ, ακόμη υπό την κατοχή του "ελεύθερου συριακού στρατού" σε συνεργασία με τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα- και οι σιωνιστές πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές κατά της 5ης Συριακής Ταξιαρχίας που πρόκειται να δώσει το τελειωτικό κτύπημα για να ελευθερώσει το Ιντλίμπ.
Αυτός ο συντονισμός Τουρκίας-Ισραήλ κατέρριψε τον έντεχνα καλλιεργημένο μύθο της δήθεν αντιπαλότητας μεταξύ των δύο χωρών. Φυσικά, όλοι αποσιωπούσαν κι αποσιωπούν την παρουσία ισραηλινής στρατιωτικής βάσης στην Τουρκία, τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών που με τα επίσημα στοιχεία του εμπορικού επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης αυξάνονται με ταχύτατους ρυθούς με τά την περιβόητη και σκηνοθετημένη επιχείρηση στο "Μαβί Μαρμαρά" ("στόλος για τη Γάζα") -αρκεί να δούμε πως τους παράνομους εποικισμούς των σιωνιστών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, κατασκευάζουν αποκλειστικά τουρκικές τεχνικές εταιρίες-, αλλά και πως στο Αιγαίο πετούν κι εκπαιδεύονται δωρεάν ισραηλινοί πιλότοι με τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, στις αναχαιτίσεις της δικής μας Πολεμικής Αεροπορίας.
Ένα ρωσικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο VK (το ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αντίστοιχο του facebook, που όμως δεν λογοκρίνει), όπου βλέπουμε τουρκικές δυνάμεις να εισέρχονται στο Ιντλίμπ. Το σχετικό βίντεο απαγορεύτηκε-λογοκρίθηκε στο facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μπλόγκ) της google, αλλά μπορούμε να δούμε στο ρωσικό VK, εδώ: Erdogan's troops try to block Syrian Army advance in Idlib.

Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Τουρκία και το Ισραήλ (δόγμα Τραμπ: να πολεμάνε οι σύμμαχοι κι οι αποικίες μας για τα αμερικάνικα συμφέροντα)... Μετά την αποκάλυψη της σκηνοθεσίας δήθεν χημικών του Άσαντ στο Ιντλίμπ -για πολλοστή φορά-, ο στόχος της διεθνούς κοινής γνώμης είναι ο "ανθρωπισμός". Έτσι η Αμερικανική Πρεσβεία στη Δαμασκό (κλειστή, όπως κι η ελληνική αφού έχουν διακόψει κι οι ΗΠΑ διπλωματικές σχέσεις με το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ"), προχώρησε σε εικονική-διαδικτυακή ανάρτηση από το Λάγκλευ, με το λογότυπο της ανύπαρκτης πρεσβείας: "ανθρωπιστική έκκληση" για να διασωθούν οι τρομοκράτες.


Ο Αραβικός στρατός της Συρίας προελαύνει κι απελευθερώνει πόλεις και κωμοπόλεις στην επαρχία του Ιντλίμπ.



Οι μισθοφόροι φονιάδες του "ελεύθερου συριακού στρατού", μαζί με τους χιλιάδες μισθοφόρους από 85 χώρες του κόσμου, κάνουν αγώνες δρόμου, τρέχοντας σαν αρουραίοι να κρυφτούν στα σύνορα με την Τουρκία.
Αυτοί που κατέλαβαν το Ιντλίμπ το 2015... δολοφόνησαν βίασαν, αποκεφάλισαν... κατεδίωξαν τους κατοίκους και τους έκαναν πρόσφυγες στο εσωτερικό της Συρίας, τώρα είναι αυτοί που οδεύουν προς τα τουρκικά στρατόπεδα προσφύγων.
Η Τουρκία θα δεχθεί μια εισβολή προσφύγων από αυτούς που σήμερα υποστηρίζει, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση κι έχουν βαπτίσει "μετριοπαθή αντιπολίτευση".
Η Ελλάδα -όχι η Ευρώπη- είναι υποχρεωμένη να φιλοξενήσει αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη με τις οικογένειές τους, δημιούργημα της "πολιτισμένης" δύσης. Γιατί όσοι δεν πάρουν το δρόμο για τη Λιβύη [Βλέπε σε: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ], δύσκολα θα παραμείνουν πολίτες τρίτης κατηγορίας στο καθεστώς Ερντογάν και θα επιλέξουν την Ευρώπη (διάβαζε... θα περάσουν το Αιγαίο για την Ελλάδα), τη χώρα που στέκεται και σήμερα στο πλευρό τους.
Τι θα κάνουν στην Ελλάδα όλα τα μνημονιακά κόμματα που κυβέρνησαν από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία (Μάρτης 2011) και υποστήριξαν κι υποστηρίζουν ως σήμερα τους "μετριοπαθείς αντιπολιτεύομενους";
Τι θα κάνουν ΟΛΕΣ οι "επαναστατικές" οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" (Ανταρσυα, ΣΕΚ, ΛαΕ και σια) που χρόνια στάθηκαν στο πλευρό των δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού" σε έναν επαγγελματικό "αντιρατσισμό";
Άραγε θα τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, ή θ' αποδώσουν τα πάντα στους "κακούς πολέμους" και θα ενωθούν κάτω από ένα νόθο "αντιπολεμικό κίνημα made in USA", τον "αντιρατσισμό", τα "ανοιχτά σύνορα" και σια;

Προς "ανθρωπιστικές οργανώσεις Cia", αλλά και "ανυπόμονους", ισαποστάκηδες, παρά-ανησυχούντες και σια... υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Dr. Bashar Al Jaafari, πρεσβευτή της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας:
«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας... Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν».




via Press24.gr https://ift.tt/3bh3GqR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη