Τρίπολη : Προτάσεις και δεσμεύσεις στο Υπουργείο Ανάπτυξης ( ηχητικό)
Ουσιαστική και αποτελεσματική ήταν η συνάντηση του δημάρχου Τρίπολης Κωνσταντίνου Τζιούμη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, αφού δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τεσσάρων αναπτυξιακών έργων.
Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα. Μάλιστα, μετά τη συνάντηση, στο λογαριασμό του, στο twitter, ο Υπουργός ανάρτησε σχετική φωτογραφία και έγραψε: "Στο επίκεντρο της συζήτησης τα αναπτυξιακά πλάνα του Δήμου και οι παραγωγικοί τομείς της οικονομίας του".
Ακούστε τη δήλωση του Δημάρχου Τρίπολης, μετά τη συνάντηση καθώς και την αναλυτική του αναφορά στα θέματα που έθεσε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη.
Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com
To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.