Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το ματς με τη Λαμία


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και την Τετάρτη (12/2, 18.00) υποδέχεται την ομάδα του Άκη Μάντζιου με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Οι ερυθρόλευκοι που πέρσι γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Λαμία θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά και να μην πάθουν καμία νίλα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει τα πλάνα του, αλλά να κάνει και τις πρώτες σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους θεωρητικά «βασικούς» στη ρεβάνς με τη Λαμία, διότι το 0-0 είναι «ύπουλο» αποτέλεσμα, αλλά και γιατί έχει δηλώσει να εκτίσουν ποινή καρτών κάποιοι παίκτες στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Αυτοί είναι οι Γκιγιέρμε, Μασούρας και Τσιμίκας που πιθανότατα θα ξεκινήσουν στο αυριανό ματς, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί βασικό, αφού η Λαμία είναι πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα από τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Εμρέ Μορ και Καφού, ενώ και ο Σισέ είναι πιθανό να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Μπα και Σεμέδο. Ο Αλέν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Γκασπάρ θα παίξει στα δεξιά, με τον Καμαρά να είναι κι αυτός υποψήφιος για την ενδεκάδα.

www.in.gr
Νεότερη Παλαιότερη