Μάνος Παπαγιάννης: Γιατί αποσύρθηκα από τον χώρο της υποκριτικής - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική εξήγησε ο Μάνος Παπαγιάννης. Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονόρα Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στον χώρο αυτό. Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, μπορεί να κάνω και λάθος, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, νιώθω ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά».

«Γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης, σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου. Και είδα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό σε ένα παιδί που δεν ανήκει σε κανένα σύστημα και δεν έχει οικονομικό backround», πρόσθεσε.

Επίσης, τόνισε ότι «αν ξαναγίνει κάτι ποτέ, θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους. Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας εκ του ασφαλούς. Έλυσα το θέμα το οικονομικό μου θέμα, δεν θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου, ανοίγοντας κάποια μαγαζιά. Νιώθω πως κάποιοι συνάδελφοι είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν να σταματήσουν και δε μπορούν».

Αναφερόμενος στο πως είδε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη την απόφασή του αυτή, ο Μάνος Παπαγιάννης υπογράμμισε ότι «είχαμε πολλούς προβληματισμούς. Η Αγγελική είδε όλο αυτό το διάστημα ότι είμαι ευτυχισμένος. Είναι δυο χρόνια περίπου. Βλέποντας με έτσι η Αγγελική, καταλαβαίνει ότι δεν θα το άλλαζα με τίποτα αυτό. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής πριν σταματήσω. Το ένιωθα να έρχεται. Ό,τι κάνω, θέλω να το κάνω καλά. Δεν θέλω να κοροϊδεύω. Ένιωθα για μεγάλο διάστημα ότι κοροϊδεύω τον κόσμο και ότι έκανα εκπτώσεις. Δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις. Δε βλέπω καθόλου τηλεόραση, αλλά θαυμάζω αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ότι μπόρεσε να θέσει τους δικούς του όρους. Ο μόνος λόγος και τρόπος να ξανακάνω κάτι είναι όταν έχω τα εχέγγυα, να έχω δικούς μου όρους».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2OHgD3x
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη