Προσποιήθηκε ότι πάσχει από τον κορονοϊό - Η φάρσα που προκάλεσε χάος στο μετρό της Μόσχας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας φαρσέρ στη Ρωσία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών για τον πανικό που προκάλεσε στο μετρό της Μόσχας.Αυτή η ποινή είναι η μέγιστη που μπορεί να επιβληθεί για την επιπόλαιη φάρσα του, η οποία είχε ως στόχο να εκμεταλλευτεί την ανησυχία που υπάρχει για τον κορονοϊό ώστε να αποκομίσει likes στα social media.

Συγκεκριμένα, ένας μαυροντυμένος άντρας που φορούσε μάσκα ενώ περπατούσε μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό σε ώρα αιχμής,ξαφνικά έπεσε κάτω και ξεκίνησε να συσπάται βίαια. Την ώρα που πολύς κόσμος έσπευσε να τον βοηθήσει ξεκίνησε να φωνάζει ότι έχει κορονοϊό.

Όπως ήταν λογικό μόλις οι επιβάτες άκουσαν τα λόγια του φαρσέρ άρχισαν άτακτα να τρέχουν προς τις πόρτες του συρμού, προκαλώντας χάος μέσα στο μετρό.

Όλη η σκηνή έχει καταγραφεί έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από τον blogger Karomat Dzhaborov και κάποιους άλλους φίλους τους.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από μια εβδομάδα και όπως ήταν λογικό μεταξύ αυτών που το είδαν ήταν και η αστυνομία.Οι διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι οι φαρσέρ προκάλεσαν εσκεμμένα πανικό,ενώ τους θεωρούν ύποπτους και για χουλιγκανισμό, κατηγορία η οποία επισύρει είτε ποινή φυλάκισης 5 ετών είτε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

O Dzhaborov μόλις έμαθε για τον αντίκτυπο της φάρσας του πήγε από μόνος του στον Εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση. Ο δικηγόρος του Dzhaborov ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν περίμενε ότι η φάρσα του θα είχε τέτοιες επιπτώσεις και πως ο σκοπός του πελάτη του ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την χρήση μασκών προσώπου, λόγω της έξαρσης του ιού.

Τα κίνητρα του Dzhaborov θα εξεταστούν από το δικαστήριο το οποίο εν αναμονή της έρευνας διέταξε την κράτηση του blogger για 30 μέρες.Δύο συνεργοί του φαρσέρ συνελήφθησαν επίσης αργότερα την Δευτέρα και τους επιβλήθηκαν ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Κομπιούτερ και smartphones με αποδείξεις και αποσπάσματα από το περιστατικό έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα χέρια των αρχών.

Πηγή:rt.com

via Press24.gr https://ift.tt/39vOpkA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη