Άγριες Μέλισσες: Ράκος ο Λάμπρος για τον γάμο της Λενιώς - Τι θα κάνει η Ασημίνα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» , καθώς η Ανέτ αποφασίζει να βουτήξει ξανά στο ένοχο παρελθόν της, παρασύροντας μαζί της και τον Νέστορα ενώ η Πηνελόπη κάνει ένα αναπάντεχο βήμα στη σχέση της με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Λενιώ δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πείσουν και άλλους αγρότες στη δημιουργία ενός συνεταιρισμού, ο οποίος θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στην βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου ενώ η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να σταματήσει αυτό τον γάμο, ψάχνοντας αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης. Θα τα καταφέρει;



via Press24.gr https://ift.tt/2Slqi21
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη