Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Βρέθηκε σε απόγνωση εξαιτίας επιλόχειου κατάθλιψης»

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Βρέθηκε σε απόγνωση εξαιτίας επιλόχειου κατάθλιψης»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης μητέρας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την εγκατάλειψη του νεογέννητου βρέφους στην παραλία της Πάτρας.

«Στη μητέρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράβαση του άρθρου 299», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό την Τετάρτη σε παραλία στην Πάτρα για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στην υπερασπιστική γραμμή που ακολουθηθεί.

«Η υπερασπιστική μας γραμμή σε νομικό, πάντα, επίπεδο, λοιπόν, είναι πως δεν συντρέχει περίπτωση ανθρωποκτονίας, αλλά παράβαση του ειδικού άρθρου του Ποινικού Κώδικα της παιδοκτονίας, του άρθρου 303», συμπλήρωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

«Πρόκειται για άρθρο που προβλέπει περιπτώσεις θανάτωσης βρέφους από τη μητέρα κατά τη διάρκεια του τοκετού ή τον αμέσως επόμενο χρόνο», επισήμανε ο συνήγορος της 27χρονης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του νεκρού βρέφους.

«Είναι ακόμα σε σύγχυση», είπε ο κ. Αποστολόπουλος και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και να δώσει κάποιες απαντήσεις και η ίδια στον εαυτό της».

Όσο για το ποια ήταν η αιτία που την οδήγησε σ' αυτή την ενέργεια, ο δικηγόρος της επισήμανε πως «βρέθηκε σε απόγνωση η 27χρονη εξαιτίας επιλόχειου κατάθλιψης».



via Ειδησεις https://ift.tt/2SIPDCc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη