Κακλαμάνης: Εγώ δεν είμαι Κωνσταντοπούλου να βγάζω λόγους - Η κόντρα με τον Φάμελλο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο είχε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στη Βουλή.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Φάμελλου σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία γίνεται επίταξη χώρων για τη δημιουργία κλειστών κέντρων φιλοξενίας αιτούντων ασύλων. "Για ποιο λόγο κύριε υπουργέ η κυβέρνηση ενώ έχει νομοθετικό έργο επέλεξε να παραβιάσει τον κοινοβουλευτικό κανόνα και να κάνει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Οι ΠΝΠ -απ' ό,τι γνωρίζω κύριε πρόεδρε- γίνονται μόνο όταν η Βουλή αδυνατεί, δεν μπορεί, είναι κλειστή και είναι υπερεπείγον. Έχουμε ένα θέμα που τρέχει οκτώ μήνες", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει πως "υποτιμάμε την κοινοβουλευτική λειτουργία, ενώ έχουμε Ολομέλεια".

Ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, παίρνοντας τον λόγο, απάντησε: "Επειδή αναφερθήκατε στο προεδρείο, γιατί εγώ δεν κάνω ό,τι έκανε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου να βγάζω λόγους την ώρα που προεδρεύω, είμαι υποχρεωμένος όμως να σας απαντήσω εκ μέρους του προέδρου".

"Δεν θέλω τώρα να το πάω παρακάτω γιατί ξέρετε ενθυμούμαι μην μου λέτε ότι έγινε δημοκρατικό πραξικόπημα, μην ανατρέξω στην τελευταία 5ετία, στο προεδρείο, ανοικτή ήταν πάλι η Βουλή", τόνισε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Κύριε Φάμελλε, θέλετε να σας ανακαλέσω στην τάξη; Ξέρετε πόσο εύκολο μου είναι;".

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2UGYvux
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη