Σολομός Κορινθίας: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας

Σολομός Κορινθίας: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας

Ξεκίνησαν από την Π.Ε. Κορινθίας, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, με τη διευθέτηση του χειμάρρου στην περιοχή του Σολομού.

Τα εν λόγω έργα, αφορούν την προστασία των παρακείμενων υποδομών, που πλήττονται κατά καιρούς, από την ροή του ρέματος, αποσκοπούν δε στην άρση της επικινδυνότητας και την διασφάλιση της ευστάθειας των εδαφών έδρασης των παρακείμενων υποδομών, ενώ θα λειτουργήσουν προστατευτικά και στη μορφολογία του ρέματος.

'Oπως δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, προτεραιότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και της υπ' αυτόν, νέας περιφερειακής αρχής, αποτελεί η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, απέναντι στα φυσικά φαινόμενα, αλλά και η διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέληξε ο Τ. Γκιολής, μεταξύ άλλων υλοποιούνται -τώρα και θα υλοποιηθούν επίσης και στο άμεσο μέλλον- αντιπλημμυρικά έργα στα κατά τόπους ρέματα.

πηγή είδησης και φωτό: www.ppel.gov.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2V8HREh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη