Φονικό στην Κρήτη: Με καραμπίνα “έσπειρε” το θάνατο - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Λασιθίου της Κρήτης από το νέο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας 73χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά ο 45χρονος γιος του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 6 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο 73χρονος κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή είδαν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 43χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και υπήρξε λογομαχία μεταξύ των ανδρών τότε ο 43χρονος άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα. Ο 73χρονος έπεσε νεκρός, ο 45χρονος γιος του δέχεται μία σφαίρα στην κοιλιά και πέφτει αιμόφυρτος, και ο 53χρονος τραυματίζεται ελαφρά από σκάγια.

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο 45χρονος που είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του τραυματίστηκε στην κοιλιά. Οι διασώστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο τον παρέλαβαν και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

«Στις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και ο 45χρονος μεταφέρθηκε διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύμα από καραμπίνα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο, όπως είναι η κοιλιακή χώρα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.

Στα… βουνά αναζητούν τον δράστη

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr



via Press24.gr https://ift.tt/39ooriF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη