Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι στις επαρχιακές οδούς Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας και Καρπενησίου – Στενώματος, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

 

Επιπλέον, η κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 12η χ/θ έως την 40η χ/θ.

 

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. « hellenicpolice . gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.
προηγούμενη ανακοίνωση
Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Επαρχιακής Οδού Ελευσίνας – Δερβενοχωρίων και συγκεκριμένα από την 14η χ/θ (θέση Κοκκίνι), έως την 25η χ/θ (Άγιος Αθανάσιος), ισχύει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω του (1,5) τόνου.
Από την ανωτέρω απαγόρευση, εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ. κλπ).
Η κίνηση των λοιπών οχημάτων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2S1zbh7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.