Απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα: Στο ψέμα και στη χυδαιότητα απαντά η πραγματικότητα

Στην ανάρτησή του Αλέξη Τσίπρα για τα σχολικά γεύματα και τα μαγκάλια απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ανέφερε ότι «η πολιτική του μαγκαλιού», δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Στο ψέμα και στη χυδαιότητα, απαντά η πραγματικότητα.

  • 1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που «χρησιμοποίησε» ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.

  • 2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • 3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια. Η «στροφή στη σοσιαλδημοκρατία» σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα «συντροφικά μαχαιρώματα».

Σε ενημερωτικό σημείωμα του, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι:

- Ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

- Ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες).

- Το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι.



via Press24.gr https://ift.tt/3bavLQG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη