ΛΑΘΟΣ η άρνηση Τασούλα! Η ΒΟΥΛΗ ΟΦΕΙΛΕΙ να μάθει εάν λέει αλήθεια ο Βαρουφάκης ή όχι...

Vasilis Pazopoulos 
Ο Βαρουφάκης κατάθεσε στο προεδρείο της βουλής, όλες τις ηχογραφήσεις του Eurogroup που συμμετείχε. Κατόπιν ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να επιστρέψει ως «απαράδεκτο» το φάκελο του Γ. Βαρουφάκη!

Για χάρη της συζήτησης να δεχτώ πως ο Βαρουφάκης είναι ο πιο μaλάκας, πιο άσχετος, πιο γελοίος υπουργός από συστάσεως ελληνικού κράτους. Ή από συστάσεως όλων των κρατών του πλανήτη.

Γιατί η βουλή των Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται να μάθει τι διάολο έγινε εκείνη την περίοδο; Γιατι δεν ενδιαφέρεται να μάθει αν αυτά που ισχυρίζονταν ο Βαρουφάκης περί εκβιασμών και άλλα όμορφα, είναι αλήθεια ή όχι;

Γιατί άραγε; Γιατί προτίμησε να παρανομήσει με το να μην τα δεχτεί;
- Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου 277/2014, δεν απαγορεύεται η ηχογράφηση μη ιδιωτικών στιγμών όταν γίνεται στο πλαίσιο της άσκησης καθηκόντων δημοσίου υπουργού (παράδειγμα: ηχογράφηση απόπειρας χρηματισμού δημοσίου υπουργού -- σύννομη, σύμφωνα με την απόφαση).


via Press24.gr https://ift.tt/2SwMy9z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη