Αγρίνιο: Αθώα η χήρα για το θάνατο του Νίκου Μέντζου

Photo: Anikolouli.gr

Ομόφωνα αθώα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου η σύζυγος του δασκάλου του Νίκου Μέντζου που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι. Η χήρα αντιμετώπιζε την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων, οι Δικαστές και οι Ένορκοι αποσύρθηκαν προκειμένου να εκδώσουν την απόφασή τους, η οποία αθωώνει την γυναίκα και άρει τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί όταν της είχε απαγγελθεί η κατηγορία.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έδρα του δικαστηρίου δεν υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα που ζητούσε την καταδίκη της για την ανθρωποκτονία του άτυχου 46χρονου.

Οι συγγενείς της γυναίκας, που ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, δέχθηκαν με ικανοποίηση και ανακούφιση την απόφαση του Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος δάσκαλος από το Αγρίνιο είχε βρεθεί απανθρακωμένος και δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του σε χωράφι ιδιοκτησίας του στο Αγρίνιο, στις 29 Απριλίου του 2011.



via Ειδησεις https://ift.tt/2tTWksy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη