Γεώργιος Ντασιώτης - Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ!!!

Είναι κοινή διαπίστωση πως η γνώση έχει ιδιαίτερη αξία όταν εφαρμόζεται στην πράξη και παράγει αποτέλεσματα με πολλαπλά οφέλη.Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ ,του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,που λειτουργεί στην Αλίαρτο ,με σύγχρονες εγκαταστάσεις και προγράμματα επιμόρφωσης αγροτών, χρηματοδοτούμενα απο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάνει σπουδαία δουλειά με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αμπελουργίας και η εφαρμογή των γνώσεων έγινε επί του πεδίου, εν προκειμένω στον αμπελώνα της οικογένειας Ζαχαρία ,στην εμβληματική ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ.
Με πολύ χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και παραβρέθηκα στο μάθημα κλάδευσης,από την καθηγήτρια Αμπελουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύρια ΜΠΙΝΙΑΡΗ, με εκπαιδευόμενους καλλιεργητές από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Παρών και ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ του ίδιου Πανεπιστημίου κος ΔΕΡΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Η διαπίστωση εντυπωσιακή : Η ΓΝΩΣΗ μετουσιώνεται σε ΠΡΑΞΗ και όλο αυτό σε ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΌΟΔΟ.

Ο  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ συνεχίζει με άλλα προγράμματα και σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!





via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2vRW8uu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη