Κώστας Βουτσάς: Την Παρασκευή η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Η εξόδιος ακολουθία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ψαλεί στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στη Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια η κηδεία θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποφάσισε την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».



via Press24.gr https://ift.tt/37ZbFGt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη