Θήβα - πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος, αθλητικό βιωματικό πρόγραμμα

Σήμερα Πέμπτη 13/2/2020 πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, στο κλειστό γυμναστήριο Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος, αθλητικό βιωματικό πρόγραμμα - δράση, με διοργανωτές το ΠΕ.Κ. Ε. Σ. Στερεάς Ελλάδος και την ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΕΘΝ.Ο.Α.) Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Θήβας και η Δ/νση Β/ θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας.
Στόχος του προγράμματος ήταν η διάδοση  της Ολυμπιακής Παιδείας η προαγωγή της γνώσης σε θέματα που σχετίζονται με την αποφυγή της βίας στα γήπεδα,το ευ αγωνίζεσθαι την  ενημέρ ωση  των μαθητών για τα Ολυμπιακά αθλήματα. Έλαβαν μέρος μαθητές/ τριες την Γ´τάξης του Νομού Βοιωτίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Video για τους Ο. Α. του Τόκυο 2020 - καινοτομίες. Καθώς επίσης και τις κάτωθι δράσεις: 1. Vortex 2. Medecine Ball 3. Άλμα σε μήκος 4 Άλμα επί κοντώ 5. Ξιφασκία 6. Δίσκος 7. Γνωρίζω τους Έλληνες Ολυμπιονίκες 8. Cross hopping 9. Άρση βαρών 10. Handball σταθμός 1  11. Handball σταθμός 2  12. Laser Ran (σκοποβολή με laser και τρέξιμο) 13. Σκυταλοδρομία με εμπόδια 14. Ράγκμπυ 15. Τρίλιζα 16. Σταυρόλεξο με Ολυμπιακές αξίες. Η εκδήλωση ήταν παράγματι εκπληκτική! Μέσα από την συνειδητή και σκόπιμη προσπάθεια των εκπαιδευτών και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των μαθητών/ τριών, οι στόχοι επετεύχθησαν στο έπακρο. Είθε το σημερινό σύντομο αθλητικό «φαίνεσθαι» να γίνει τα αυριανό διαχρονικό αθλητικό «είναι». Υ. Γ. Στην φωτό μαζί μου είναι ο Γιώργος Τζελίλης Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και ο παγκόσμιος ρέκορμαν υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος ο « Αενάως κινούμενος». Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και την  αρωγή τους στην εκδήλωση.





via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/37m8Oqv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη