Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική του φάρσα σε Κατσούλη - Καραβάτου και το μονόπετρο - ΒΙΝΤΕΟ

Την αγαπημένη του συνήθεια να πειράζει τον κόσμο ακολούθησε για άλλη μία φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ θέλοντας να κάνει φάρσα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου παρίστανε τηλεθεατή της εκπομπής «στη Φωλιά των Κού- Κου» που ήθελε να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη στο φετινό Masterchef... την Σπυριδούλα.

Όταν οι δυο παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι η Σπυριδούλα είναι από τον προηγούμενο κύκλο, εκείνος συνέχισε φλερτάροντας συνεργάτιδα της εκπομπής, τη Μαριλού.

«Η ομορφούλα, η ξανθιά είναι ελεύθερη;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Κρατερό Κατσούλη να του απαντά «εξαρτάται, τι δίνετε».

«Ό,τι έχουμε δίνουμε, Παναθηναϊκός δεν είναι;», είπε ο γνωστός σεφ με τους παριστάμενους να απαντούν πως είναι.

«Τι έχετε όμως κύριε μου να δώσετε» ρώτησε ξανά ο Κρατερός Κατσούλης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντάει πως έχει ένα δυαράκι και αν χρειαστεί να το πουλήσει για να πάρει μονόπετρο.

Τότε ο Κρατερός ρώτησε πως τον λένε και ο γνωστής σεφ αποκάλυψε την ταυτότητά του: «Ναι, Κουτσόπουλος Λεωνίδας λέγομαι και με ξύπνησαν πρωί πρωί να κάνω καμάκι στην Μαριλού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef.

Τότε όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/37w3AZs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη